reiser i morgen

Hei♥ lenge siden jeg har blogget nå, beklager, but now i'm back! i morgen tidlig reiser jeg på ferie, til hydrostranda først, blir der en uke, så drar vi til hytta og blir der en helg. Pakket i en stund nå, når man reiser med meg, blir det fullt i bilen, kan jeg garantere, det er så mye jeg vil ha med meg, kunne hatt med meg rommet mitt jeg , haha. Skal prøve og blogge, men blir nok antagelig ikke før til helgen tror jeg, det er nok ikke internet på hydrostranda. Har vært lite fint vær i dag, men når det først var varmt og fint vær rakk jeg å gå ut og ta noen bilder, før det begynte og blåse, så resten av dagen har det egetlig bare vært regnvær.


(litt uklart)

Det er lillesøsteren min sara og hun er 3 år, for dere som ikke vet det :-) det blir sikkert noen innjøp fra hydrostranda, som jeg kan vise i helgen ellernoe :-) var hos janita i helgen, det ble bare 3 bilder , siden vi egentlig har vært optatte med og spille sims hele helgen, haha, anbefaler det spillet for dere som ikke har det, eer heelt hekta, haha.

Hva skal du i sommerferien? :-)

 

4 kommentarer

Tilla Egenes

01.07.2012 kl.20:35

så fine bilder! og god tur:)

Sara Walmann

01.07.2012 kl.20:38

Heldig, kos deg masse! fine bilder :)

Sara Skjevik

01.07.2012 kl.20:40

God tur! Kjempe søt blogg du har:-)
Utrolig fin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012

hits