Heeeeeei

Hei, helg, endelig!  ♥  Denne helgen blir bare deilig, i dag skal jeg bare slappe av og se på film og ut og ta litt bilder, i morgen skal jeg ut på jorde til en i klassa med alle jentene i klassa<3 gleder meg, vi skal ake, kanksje j eg tar litt bilder og? På l0ve sin blogg er det konkuranse om og vinne bilett til david guetta delta HER  . Har heldigvis ikke gått lenger ned enn 7 plass. 

det er også favorittsangen nå <3

Liker du den ? 

2 plass!

Hei! nå liggerjeg på andre plass igjenn!♥ Tusen takk til alle dere som har komentert! noen som ville ha Vurdering, og det tar jeg i kveld håper jeg, og bloggene kommer jeg til og lese en god stund fremover, så nå har jeg mye og lese.  Jeg kommer nok til og blogge mye nå, siden jeg har en del inlegg i hodet som jeg har tenkt til og dele med dere! og snart begynner jeg med å lage headere gratis! Akkuratt som du vil ha den, jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmål runde osv, jeg kommer til å blogge mye, og dere kan også sende inn Tips om dere vil att jeg skal blogge om det dere vil. Ja nå fikk jeg 34 komentarer (rekord!) hehe, og jeg håper dere forsetter, da blir jeg bare sååå glad! husk  jeg heter MailenMathisen Wordfeud så bare inviter meg med og spille.

Bildelasteren funker ikke. Leser dere bloggen min ? 

Jeg vil lese din blogg!

Heei , snart heelg!♥ Jeg vil lese din blogg! jeg sitter og venter på besøk nå, så jeg vil ha noen blogger som jeg kan lese i mens. Liker alt egentlig, moteblogger,diverse,intriørblogger,sminkeblogger og mye mer. Skriv bloggen din i komentarfeltet. Jeg kan også vurdere bloggen din, som foreksempel, design,header,  inlegg osv, da skriver du også att du vil ha vurdering under. altså ikke to komentarer men først Jeg vil ha vurdering så dinblogg.blogg.no. Jeg spiller WordFeud, det er bare og invitere meg, jeg heter MailenMathisen på wordfeud. Jeg er ikke god i det akkuratt , hahaha. 
Vil du att jeg skal lese din blogg og vurdere? 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits