Tusen takk!

Hei sunshines!♥ tuusen takk for herlige komentarer! håper der forsetter! nå ligger jeg på 2 plass på øyer, glaad! kanskje jeg kommer meg opp på første plass? da trenger jeg hjelp fra dere! ♥ I dag har Verdens beste pappa bursdag, jeg kunne ikke hatt en bedre pappa! han er verdens beste pappa for meg! så gratulerer med dagen pappa! elsker deg! ♥ mange minner. jeg skal til pappa senere i dag, om en liten stund, for og feire han, så skal vi spise sjokoladekake :-) gleder meg! men nå skal jeg ta meg en liten joggetur, så snakkes vi :-)


Jeg elsker dere! ♥ håper dere forsetter med og komentere :-) og ha en fin dag videre.

Liker dere bloggen min?

Dagens antrekk 30.01.12

Hei, nå har linnea vært hos meg♥Vi har tatt noen bilder, og vi lagde noen outfits også , så her er dagens antrekk:


Jakke fra BikBok (utsolgt) // Sko fra skoringen //Vest fra Bershka // Høytlivsbukse fra veromoda // hvit genser fra bikbok//


 


Hva syntes du ?

Dagens antrekk

Hei, dette blir et sent inlegg, som sagt har vi skøytet, men vi dro og aket etter det, skulle gjerne hatt en video men jeg filmet ingen ting. Skjerf kjøpt på bikbok (husker ikke hvor mye den kostet)

Genser kjøpt på Bikbok kr 399,-

bukse kjøpt på veromoda kr 299 ,-

skoene er kjøpt i.c.a ( husker ikke prisen) mamma sine ;p

Hvit topp kjøpt på Ginatricot kr 49 eller noe.


Tycks?

Tips

Hei, jeg blogger ikke så mye, har tid, men vet ikke om hva.. kan dere sende ønsker om hva jeg skal blogge om ? så kanskje dere har noe og lese ? hadde blitt glad for tips! jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, om alt mellom himmel og jord! Ja, jeg har sovet hos Thea, og etterpå skal vi dra på isen og skøyte. Gleder meg, selvom jeg bare har sko og gli med såå.. 


Har dere noen tips ?

Koder?

Jeg vet jeg har vært dårlig til og blogge, men jeg blogger når jeg får tid vet dere :-) + jeg har fikset litt på designet deto siste dagene. Men en ting jeg sliter med.. jeg vil så gjerne ha kategori og samarbeid.         

             

        

  

har noen tid til og lage en sånn til meg en av hver? håper det, eller iallefall, har noen en koder, jeg vil helat ha noen sånne, men en ting jeg driver ikke med cheerleading, så det passer litt dårlig, men jeg kan prøve og ta bort ting jeg ikke har, men egentlig bare send meg koden på mail :-)  e-mailen min står på side menyen ;) akkuratt nå er thea og broren hennes her, vi ser på mgp, vet ikke hvem jeg skal stemme på, pleier aldri og stemme på mobil da. Men komenter om du har noen koder, så snakkes vi på mail.


Har du noen koder til en av disse?

 

 

sånn går no dagan

Hei! halveis i skoleuka!? dette blir en sykt bra helg, i morra blir det filmkveld med mamma, så kommer søskenbarene mine i helgen. Nå er jeg på vei til og skifte design laget av Marie, hun er kjempe flink. I går var Johanne hos meg, og vi lagde en kjempe gos smoothie! 


oppskrift på smoothie:

ca 5 bananer                                                                                                                                                     ca 40 jordbær                                                                                                                                                       ca 3 skiver annanas                                                                                                                                          ca 2 mango(om du vil)                                                                                                                                        

først tar du oppi fem bananer i skiver, så tar du rundt 40 jordbær, du kan ta mindre om du vil, men jeg og johanne tok jordbær og banan smoothie blanding, så det er kanskje lurest, og mango,banan og annanas blanding. så er det bare og begynne, vil du har litt søtere smak, kan du ta litt vanilje is oppi , men ikke for mye, for dette er meningen skal være sunt! du kan ta 2 is skjeer med vanilje is. Du kan jo selførgelig ta de fruktene du liker best. det går med all slags frukt!


Hva syntes du om smoothien?

                                                                    

Hvem vant ?

Hei dere!♥ nå har jeg valgt ut en vinner, dere som ikke vant, beder sjanse neste gang ! så for du som vinner, første du gjlr når du har sett at du har vunnet, så sjekker du emailen din, så svarer du meg med en beskrivelse. men den som fortjener en header er Camilla Solvang! sjekk emailen din så fort som mulig og få en beskrivelse! gratulerer!! bedre sjanse neste gang til dere andre. Du kan lese bloggen til Camilla her.(du kan også trykke på bildet )

 

Ja som inlegget i dagtidelig, sprøyten gikk jo bra, men jeg var veldig kvalm, man kjente ikke selve stikket, gjorde ikke jeg, men når denskulle ut så var det litt værre. men dere som ikke har tatt den, ikke se på sprøyta! Da blir det bra! i dag har jeg ikke gjort så mye mer, Andrea var hos meg, men hun dro for noen timer siden, ellers så er jeg bare sliten i dag. men det var den konkuransen, lover å legge ut flere konkuranser, men ikke enda. Men jeg Lover


Hva syntes dere om konkuranser? vil dere ha mere?

Sprøyte

God Morgen, tenkte jeg bare skulle ta et raskt inlegg før jeg frar til skolen♥ I dag , de første timene skal vi ta sprøyte, egentlig grurer jeg meg , men  jeg bare tenker på noe som jeg gleder meg til. Bare slappe av. Men i går var jeg hos Thea, vi hadde det morsomt , vi tok litt bilder, egentlig gjorde vi ikke så mye.


I dag kommer Andrea, gleder meg, får vell heller tenke på det da jeg tar sprøyte. Vet ikke hva vi finner på i dag, men blir et inlegg. Takk for alle komentarer, ligger på 4 plass på øyer lista , takk alle søte ♥ Jeg trekker vinneren i kveld (vinn header konkuransen) så dere som ikke har deltatt men trenger en header, fort dere, det blir ikke med engang , men i kveld en gang. men nå må jeg gå på bussen , hade ! 

søndagschill

God morgen♥ sitter godt plassert under dyna i sofaen og chillern helt. I dag skal jeg faktisk få noe ut av dagen, kanskje gå ut og ta litt bilder , kanskje finne på noe med vennenne mine.  Jeg skal iværtfall slette en del dritt fra pc'n min, den går så treigt.. skal se  på film i kveld.I går kjedet jeg meg bare helt villt! hadde ingen ting og finne på og alle var optatt, så endte med att jeg bare sjekka komentarer og sånn på bloggen, så bra det er mange som har deltatt! men det var tre stygge komentarer, viss dere trur att jeg tar det til meg så gjør jeg ikke det, jeg bryr meg ikke .. jeg vet att skal man ha blogg må man klare og få sånne komentarer og det gjør jeg! det er fra samme persjon,samme tid og samme adresse, adressen var bare : sdfhvksjdikh.com .. så det er nok en som har hatt det litt morsomt på bloggen min med og skrive disse komentarene, men jeg har slettet dem , og jeg driter i dem.  Men forsett og delta, inlegger under ;)

Haha, i går tok jeg noen bilder siden jeg kjedet meg så


det var litt rart! haha

 


 Hva skal dere i dag ?♥ 

Vinn header!

Hei dere! ♥ jeg tenkte jeg måtte ha en konkurranse nå! Og den handler om att du kan vinne en header laget av meg! Det trenger ikke stå att jeg har laget den, det er opp til deg. Det du må gjøre er å legge ut bloggen min på din facebook status og like den, så må du komentere att du er med

Slik skal komentaren se ut:

Du skal selførgelig skrive din egen bloggadresse og e-mail.

du må også skrive ett inlegg om denne konkuransen på din egen blogg, det trenger ikke være noe lagt bare du viser att jeg har en konkuranse her ;)

her er det noen eksempler på headerejeg lager selførgelig mye mer forskjellig! og i andre farger! du kan også designe det selv, jeg lager! e-mailen min er mayly2000@live.com. lykke til ! delta! jeg trekker vinneren  når jeg har fått nok deltakgere! 


Lykke til , gleder du deg?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits