Bider fra lørdagen

Her kommer bildene jeg lovet♥


Verdens søteste skiløper♥
Verdens søteste Sara♥

 

haha. Søt♥

Hva syntes du?♥

Skitur

Heii, vært på skitur sammen med mor og Sara♥ Sara og jeg aka bakover ned den bratte bakken en gang haha og en gang skulle vi holde hverandre men så datt sara av, haha da begynte hu å le skikkelig. Vi har drukket kakao og spist kvikklunsj. vi har også gått litt på ski, men mest aket.

legger ut noen bilder imorgen.

Hva har du gjort i dag da?

God start på ferien

Hei, endelig vinterfreie♥ Har mange planer for ferien. Dagens planer er og dra på Hunderfossen med Sara,mamma og mor (bestemor) og i morgen drar mamma til Ikea, da kan det henede jeg tar en tur til furnes da, til Janita. Neste helg drar jeg til hytte med pappa og en kamerat av han,døttrene og kjæersten hans. Også kommer jeg til og blogge mye for denne uken har jeg kjempe god tid, og kommer mange bilder også. I dag har jeg  vært ute og tatt noen bilder, siden det er så fint vær her i dag, skikkelig god start på ferien.


Har du vinterferie nå?♥ (skrevet 24 feb.)

JanitaMoenAndreassen.blogg.no

Hei, Jeg og janita skal sponse hverandres blogg♥ Hvorfor jeg vil sponse akkuratt Janitas blogg er fordi hun er en utrolig god venn, og jeg vil gjerne hjelpe henne med og komme opp på 1 plass på øyer, og kanskje topplisten. Janita er en fantastisk jente og det vet jeg! selv om vi har kranget i våre tider. Hun er en jente man kan stole 100% på♥         

Hun blogger om hverdagen sin og hun elsker og ta bilder, jeg anbefaler denne bloggen, ikke bare fordi vi er bestevenner men fordi det er en ryddig fin blogg som er interesann og lese. Jeg og Janita ble kjent da hun flyttet til øyer, og første gangen vi så hverandre var vi begge stumme og så ned i bakken og fniste, men så begynte vårt utrolige vennskap,vi har gjort utrolig mye sammen og selv om vi har kranglet en lang periode nå har vi ordnet det igjenn, og vi skjønte bare att vi må være bestevenner! vi er kanskje ikke veldig like på utseendet, men interressene og persjonigheten er helt lik.Vi finner på for mye rart og sprøtt, selv om vi ikke har møttes etter krangelen, så har det skjedd mye annet rart i vårt vennskap, vi fikk i sammen en bestevenn, en gutt og han er en kjempe snill gutt, vi spilte alltid fotball sammen før vi tre og husker vi var så flaue hver gang på starten,haha helt ti vi begynte og sparke ballen i magen på hverandre, haha! men en gang hoppa vi fra taket til trampolina og en gang stekte vi vaffler klokken 3 om nattenn , haha!


haha♥

Jeg har jo laget en video til janita for lenge siden så kanskje jeg kunne vist den her en gang  men ikke nå siden jeg ikke har lasten den orgentlig ned.

 Du burde lese bloggen hennes, men for og lese den kan du trykke Her♥♥

Kommer du til og lese denne bloggen? liker du bloggen hennes?

 

gjesteinnlegg

hei alle søte små ♥

 

Jeg og Mailen har tatt litt bilder, så da tenkte jeg og oppdatere dere litt :-)

 


vi har lagd bokmerker, kort ogsånt til inntekt til klassetur ♥


mhm, ganske random ♥


enda mer random..?

da fikk dere litt bilder også, heh ♥

 

uansett, Mailen er ei fantastisk jente, hu er rett og slett bare herlig ♥

man klarer nesten ikke være sur på deg i mer enn et par dager.

hu er den beste vennen som er i verden og er 100% til å stole på ♥

er så utrolig glad i deg, du er der for meg når jeg trenger deg♥


fiiine deg ♥

 

hade,ha en resten fin dag og en fin dag imorra ♥

- Johanne :-)
 

Chiller

Hei, sitter i sofaen og chillern helt med pc'n på fanget, er bare dødssliten. Har en skikkelig vond fot, vet ikke hva det er, men skal kanskje til legen. Det går ikke akkuratt så bra med blogginga mi om dagen, men. I helgen skal vi på ikea, vil jo egentlig ikke kjøre den lange turen, men jeg vil jo dit. Trur jeg skal kjøpe ett klesstativ og ett lite hvitt bord, som jeg har fra før som jeg kan sette sammen med det gamle. Jeg skal kanskje ommøbelere på rommet mitt, men ikke noen store greier da. Har sett mange har kjøpt en gammel komode på gjenbruket og malt den hvit foreksempel, det er jo egentlig ganske bra og kunne lage noe nytt og fint av noe gammelt, istedet for og brenne det eller kaste det. 

Hva har dere gjort i dag?

dårlig blogger da

Hei♥ Jeg vet jeg er en dårlig blogger, men jeg har så dårlig tid om dagen... jeg går stadig lengre og lengre ned på topplisten over øyer, men jeg skal prøve å komme meg opp igjen.  Jeg takker dere så mye for de fine komentarene jeg fikk på rom videoen, viss dere vil ha flere videoer så er de bare og komme med forslag. Akkuratt nå sitter jeg vel egentlig bare og snakker med Janita, dere kan besøke bloggen hennes her. Jeg skal snart bestille meg almanakk, men jeg vet ikke hvordan den skal se ut på utsiden, enten tenkte jeg at jeg skulle ha en kollasj med mange bilder eller 4-5 bilder jeg vet ikke, trur kollasj med mange bilder, og baksiden da? et vanelig google bilde, ett kaffehjerte eller noe. Tatt noen bilder i dag, men er egentlig bare kjempe sliten, sitter og ser på mia, haha.
følte meg ganske pr0 med dette bildet, haha

Hva syntes du om bildene?   

Deilig med helg

Hei, kjempe digg med helg nå ♥ har egentlig bare slappet helt av de siste timene, også har jeg fått hekta på drawsome, så det egentlig på ericas blogg så lastet jeg det ned, så ble jeg hekta, ikke at jeg er veldig flink på det, for det er jeg ikke.


I dag tidlig fikk jeg servert en deilig frokost, cibatta brød med salat og pastrami og druer, mmm deilig


Dagens planer er og dra på konsert med pappa og søskenbarnet mitt, atle pettersen konsert, gleder meg veldig mye, sannsynligvis tar jeg noen bilder, tror jeg.


Hva skal dere i dag? 


Video: rommet mitt

(skrev en skrivefeil, mente Romvideo)

Hva synes dere? 

Happy valentine's day!Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits