påskestemning

Heeei♥ sitter og koser meg med smoothie og ser på tv. Her er det påskestemning også. Vi malte egg i dag, det syntes sara var gøy også. Skal lage den vidioen i morgen så den kommer i morgen eller over i morgen. Haha, misfostra påskeegg...

 

Hva har dere gjort i dag?

Før og etter

Hei dere♥ nå er det påske ferie, jippi, i en og en halv uke. Har ingen store planer, men skal kanskje finne på noe med noen venner kanskje. I går var jeg på Strandtorget og kjøpte litt så dro jeg og klipte meg hos Elisabeth (venninna til mamma) 


før-etter                                                                                                                                                                                

kan du se noe forskjell? jeg klipte ikke veldig mye da så man ser det ikke så godt. Nå drikker jeg jordbær-banan smoothie, det er kjempe godt, Johanne og jeg lagde det først og hu fant det på Aurora sin blogg,men  jeg kan sikkert lage en video om hvordan man lager det jeg også. Den er veldig sunn og ikke minst kjempe GOD♥ Vi får besøk fra trondheim tror jeg, i kveld til søndagen.Jeg skal få lagd videoen med svarene en gang i påsken også. Så ha en fin dag videre og kos dere masse

ser dere noe forskjell?

3 timers lang prøve..

Hei dere♥ i dag startet vi med tre prøver rett etter hverandre, ahh helt sinnsykt kjedelig. Det var vel egentlig en prøve, men på forskjellige ark. Har også vært litt slapp etter at jeg kom hjem etter skolen, er bare så sliten. 

Det er forsatt full sol og det blir mindre og mindre snø her. Tenker bare på når jeg kan løpe i vannspredern og spise is og grille jeg,heaheh. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommeren.

Hva mer vil dere spørre om?

Starter designhjelp

Halo folkens♥ jeg har vært på en utrolig morsom bursdag nå, til Eline. Jeg kommer til og starte designhjelp nå, det er ikke alt jeg kan svare på men det meste. Dere kan spørre meg om ting ved og spørre i komentarfeltet under. Hvis over fem spørr om det samme kommer jeg til og lage ett inlegg om det og viss ikke svarer jeg bare enkelte persjoner i komentarfeltet.  Jeg håper dette er til nytte for leserne mine også skal jeg prøve og få et svar på alle spørsmålene.


kjempe fint! HE-he..

lengter forsatt etter spørsmål til spørsmålsrunden!

Har du flere spørsmål til meg? Hva syntes du om dette?

 

trenger spørsmål av dere

hei igjen dere, bare forsett og spørr videre trenger masse flere spørsmål. Og husk DU bestemmer akkuratt hva du vil spørre om.Har du spørsmål da?

noen spørsmål?

Hei alle sammen♥ jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Det er sikkert mye dere ikke vet om meg og litt dere vet om meg osv. det er bare spørre om hva som helst egentlig så skal jeg prøve og svare på video. Håper dere sender inn noen spørsmål til meg så jeg har noe og svare på.Hva lurer du på?

Hvordan bli dumpet på 10 dager

Hei alle sammen♥ Nå er det lørdagskvelden og vi har laget pizza (kjempegod) også har jeg selførgelig spist litt (ikke litt) godt. 


mmmm, Smaker godt!


også godt!hihi♥

Nå skal jeg se på en film som heter hvordan bli dumpet på 10 dager, så hvis dere lurer så går den på tv 2 nå. så ha en forsatt god lørdagskveld dere.

Har du tenkt til og se denne filmen?

diverse

Heei♥ Denne morgnen startet med en nydelig frokost, selv om den kanskje var litt sen, hihi. Har ingen store planer for i dag, og kjeder meg helt vilt. Jeg kikker bare rundt på blogger og ser på noe osv, for det er ingen ting å gjøre når alle vennene mine er optatt

Jeg og Sara har vært på butikken og kjøpt godteri til etterpå.
Denne kjøpte jeg på torsdagen, søt?

Hva skal du i dag?

All Star

Hei alle sammen♥ på mandagen hentet jeg de nye skoene mine. De er kjempe fine, og de er utrlolig gode og gå med. Jeg har ikke gått med de på skolen enda, siden det er så sølete rundt om dagen. Jeg skal vente til det er bart tror jeg. De er hvite, det er ikke offwhite, selvom det ikke er noe stor forskjell så ville jeg heller ha de hviteOg de får du kjøpt her

Hva syntes du om skoene?

-Mailen

Heeeeeeei

Hei dere. jeg sier bare at bilde lasteren ikke funker så jeg vet ikke når jeg får lastet opp bilder så dette blir ikke noe langt inlegg. Akkuratt nå sitter jeg og ser på frusterte fruer og i pausene lager jeg kort ^^. Akkuratt nå er det ingen ting og blogge om siden jeg ikke har noen bilder og ha med..

dette var bare for og si ifra

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits