siste dag i april

Hey♥er så heldig og har fri i dag og i morgen, siden det er 1 mai i morgen. Våknet opp til masse sol og varmt vær i dag, veldig deilig. I dag har jeg vært mye ute og sparket litt fotball og slappet av. Det er forsatt fint vær og litt sol. Var på trening nå, jeg ble syykt varm, tror jeg sa att annsiktet mitt ble overkokt ett par ganger,hahah.
aah, håper det blir like fint i morgen.

Har det vært fint vær hos dere i dag?

 

deilig helg

Hei♥ sorry for lite blogging helgen, hadde tenkt til og blogge men så orket jeg ikke, heheh. Har vært på tivoli med Thea i helgen, innrømmer at jeg kanskje brukte litt mye penger  på klomaskin, heahaha.  Sov over hos Thea etter tivoliet, kjempe gøy. Dagen etter fikk vi servert sykt digg frokost, senere dro vi til statoil litt lengre ned i lillehammer og kjøpte is og drikke, og så satt vi bare der litt og snakket til vi dro opp igjen.


aah,sykt digg frokost


elsker jordbær♥


haha, noen som ikke ville bli tatt bilde av?
Jeg har tenkt til og begynne og legge ut flere bilder i flere innlegg, men jeg mener ikke 12 bilder liksom i kjappe haste innlegg. Håper dere får en kjempe fin dag videre og så er det mulig jeg legger ut ett innlegg senerei helgen.

Hva har du tenkt til og gjøre i dag?

 

et mareritt

Hei dere♥ denne dagen startet så bra, alle jentene begynte og lage pizza til klassen og jeg som hadde det så gøy og ikke beskymret meg over noe, så kom læreren inn med en lapp fra tannlegen  om at jeg skal til tannlegen i morgen. Hahaha tenker sikkert jeg er barselig nå, men jeg har seriøst tannlegeskrekk,lukten inne der og sitte inne og vente på at man kanskje må borre, jeg hater det! jeg har aldri borret og er livredd for og gjøre det også, det høres sikkert sykt teit ut, hahah, men hørt det gjør så vondt uten bedøvelse. Hadde bare lyst til og rive lappen i to og kaste den i nederst i søppla så ingen finner den og jeg hadde sluppet og dra dit, men det går ikke desverre. Vet det er for mitt eget beste, men jeg hater tannlegehuset mer av alt på jord! derfor kaller jeg det for skrekkhuset noen ganger, hahaha.

 


   hahaha, sånn kommer jeg til og se ut når jeg har satt meg i den klamme tannlege stolen.

 

Liker dere å være hos tannlegen? haha

Endelig ferdig

Heeei♥ aah, utrolig deilig og være ferdig med de tre forestillingene nå, har holdt på i hele dag og alle i klassa er nok veldig slitene i kveld. Vi startet med første forestilling klokken halv ti tror jeg, og den andre klokken tolv. Klokka 6 om kvelden kjørte vi siste forestilling for alle foreldrene og noen fler, da tenkte jeg på scena, endelig er vi ferdig, nå kan jeg hjem og blogge^^ haha kanskje litt rar tanke. Vi hadde det utrolig koselig på scena på slutten da vi fikk utdelt gul rose og klem♥ men huff, nå er det tilbake til vanelig skole med vanelige fag og mye lekser, haha. Tenkte og vise dere film fra forestillingen, men vi skal sette den sammen senere, siden mange har filmet forskjellig, så kanskje jeg kan legge ut en video da eller legge ut en jeg har selv :-) jaja, fikk fylt kortet og såeh,heaha, har ingen nye bilder akkurat nå. Snart skal jeg hoppe i dusjen og ta på meg pysj og pysj/morgen kåpa mi og drikke te og se på frusterte fruer, aah deilig.


savner deg ♥ 

 

Hva har du gjort i dag?:-)

Ny jakke!

Hejhej♥ endelig skinner sola litt i øyer, de siste dagene har det jo bare vært drittvær. Har kjørt to forestillinger i dag og skal det en gang til i kveld, er døds sliten. I går mottok jeg den utrolig fine jakka jeg har bestilt, den er sykt fin og behagelig. Elsker detaljene også, de gjør liksom jakka så mye finere


peen da!haha(not)

den kan du få kjøpt her til 560 kr.

Hva syntes du? 

Spa

Hei dere♥ Har hatt en herlig helg og bare slappet av med Janita, vi har hatt det skikkelig gøy, men egentlig sittet under dyna eller i sofaen, hah. På lørdagen hadde vi spa, og det var sykt deilig! Men nå er det skole igjen, huff. Vært syk de to første dagene(mandag og tirsdag) så egentlig litt deilig og komme på skolen igjen også, så heldigvis fikk jeg vært med på kokkekampen i dag, vi vant jo ikke, men det var uansett veldig gøy og lage maten. Har masse inlegg til dere egentlig, men så har jeg liksom ikke bare orket og gjort de ferdig, siden jeg har vært litt sliten etter helga, men her er endelig ett å legge ut :-)


aah, vi er jo så flinke til og kokke å da♥


Vi lagde smoothie, det var digg! anbefaler denne oppskriften!Koselig med mange lys rundt om kring på rommet.

heaheheh, gled deg til og se oss med den på!


søte vi,hihi♥dette var vel egentlig morsomst av alt. Og late som vi hadde bæsj i ansiktet, hahah!


fargerike negler også:-)


finah!

hatt en super helg dere! nå har jeg kommet hjem fra pappa og skal se den nye serien som heter Good christian bitches, den går på Tv2norge for de som lurte :-) Har noen innkjøp jeg skal vise dere så de kommer anagelig ut i morgen. vet jeg har hatt med litt mye hjerter og smilefjes denne gangen haha, snakkes!

Hva har du gjort i helgen?

 

Togstasjon neste

Heeei♥ nå drar jeg snart og henter Janita på togstasjonen her i lillehammer. Gleder meg skikkelig, er ganske ivrig,hihi ! er kanskje 5-6 måneder siden jeg så henne så da blir kjempe fint og møte henne nå! Vi snakkes ♥Hva slags planer har du for helgen?^^

påskeferien 2012

HejHej♥ Sorry for dritdårlig blogging, har også helt glemt videoen med  svarene til dere. Det har liksom skjedd så mye i påsken og da har jeg egentlig bare glemt det helt bort. Hva syntes dere om den nye versjonen av blogg.no? kunne ønske den gamle forsatt var her, den nye her forstår jeg nesten ingen ting av. Men jeg har tatt kjemp mnge bilder i påsken og skl dele de med dere.


Jeg hr laget påskeegg med Sara, var skikkelig koselig og male påskeegg med Sara, det var hennes første gang og hun syntes det vr skikkelig morsomt, og når vi var ferdige var begge hendene hennes og litt av ansiktet hennes fullt av maling, haeheh.


sara kom hjem med dette søte bildet til oss fra barnehagen, hun lagde det på påskefrokosten på  siste fredag før påsken, søtt?


jeg har lagd kjempe masse smoothie :-) den er dritgod anbefaler den


Johanne har vært hos meg også :)


Jeg har vært i hafjell på konsert med envy og aljehandro fuentes(?) sammen med johanne, det var dritkult og møte de.


♥<3


Thea har sovet over hos meg^^ og jeg har sovet over hos hun :)


vi lagde nudler også nami!


jeg har vært på hytta med pappa,johanne,nils og frida :)følte meg litt pr0 med det bilder,heahha

Janita kommer i dag, så jeg gleder meg syykt mye til og se henne!

Hva har du gjort i ferien?

favoritt ring

Heeei♥ tenkte jeg skulle vise dere favoritt ringen min. Den er nydelig, syntes jeg og jeg går med den nesten hver dag. Den passer ikke absolutt alle antrekk. Den passer hvitt, lyse rosa og grå, ikke blå og grønn og sånn akkuatt.Du får kjøpt den på h&m, på strandtorget er den ikke igjen, men det er igjen i svart stein og orange stein.

 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits