Just girly things

Hvilket bilde passer best til deg?

Min personelige almanakk


 Heei ♥ for noen dager siden mottok jeg min personelige almanakk, jeg er super fornøyd med den. Jeg har i størelse Medium og syntes det er helt perfekt, og billig. Noe jeg angrer litt på var at jeg startet på 28 mai 2012 og sluttet den i juni 2013 en gang. Bakerst kunne man velge hva man ville ha, jeg har blanke ark, linjer og ruteark. Det følger med linjal og en slags plast ting som man kan putte ting i, man kan velge fargen på linjalen selv , og strikken. Jeg anbefaler denne boken, jeg har hatt den over en uke, klarer ikke holde meg unna den, haha, jeg må skrive eller tegne i den. Du kan lage den her.

Har du en slik bok?

Innkjøp

Hei♥ håper dere hadde en super 17 mai i går. Her regnet det hele dagen, det var sølepytter overalt. I forrige uke var jeg på strandtorget og kjøpte noen ting.

Bikbok, 199 kr,-


Ginatricot, 199 kr,-


Ginatricot,  79,-


h&m , 199 kr,-glitter, 99 kr ,-

Hva syntes du?

summerfeeling

Hei♥ heelt utrolig i hele går lå jeg på første plass i øyer, så jeg vil bare takke alle dere søte som komenterte, jeg har allerede vært inne på alle bloggene, jeg fikk selførgelig ikke komentert alle bloggene, så unnskyld til de som ikke fikk noen komentarer. Ahh, har skikkelig sommerfølelse, går i shorts,sykt deilig. Håper været forsetter og være fint.tar kanskje et innkjøps innlegg i morgen,så god ettermiddag alle dere!

hva skal du i dag?:-)

BB cream

Heyhey♥ På mandagen kjøpte jeg bb creamen, den er sykt bra og hjelper kjempe mye. Den er for og jevne ut  og kan også brukes på kviser, det som også er så bra med den er at det er vitamin c og mineral pigmenter i den. du kan kjøpe den på vita, de selger det også på matbutikker. Rødme og rødhet minskes 71 prosent, du får mere glød i huden,huden stråler mer,huden føles mer fuktig,hudtonen blir mer jevn. Jeg er så fornøyd med den og jeg anbefaler den. Dette er 100% ærlige meninger, og det står bak på esken hva den hjelper mot huden.


 

påføres på renset hud, du trenger bare ta kremen der du vil og det er ikke akkurat en brunkrem, mer en dekkkrem eller krem for og jevne ut huden.

Hva syntes du om produktet?

 

Strawberries girl

halo søte lesere, fått helt dilla på jordbær nå,aahh så sykt deilig♥ spist så mye og klarer ikke slutte, selvom jeg er mett,haha. De norske har ikke kommet enda, men de som er i butikken nå er like gode.  Er sykt trøtt i dag, sovna nesten her istad. Jeg var og kjøpte noen løpesko på sporten istad, de er kjempe fine og er kjempe fornøyd.mmm♥

Elsker du jordbær?

 

blue

Hei folkens♥ er så glad for komentarene deres, blir så glad når jeg ser så mange fine komentarer, og nå ligger jeg på 2 plass i min kommune. Jeg håper dere forsetter med dette , legg igjen bloggen din så kanskje jeg titter innom den og legger igjen en komentar.  Først i dag var det veldig fint vær så kom det regnet da, et var nesten haggel. Jeg drar på trening etterpå, så håper det blir litt fint vær da og ikke masse regn og torden og haggling. Kommer nok til og blogge senere i kveld, kanskje.

Hva skal du i kveld?

God morgen!

Hei dere♥ sto opp 6 i dag og hoppet rett inn i dusjen, herlig. Nå er det ikke lenge før jeg må løpe ut på bussen, det erså kjedelig og kjøre hele buss ruta om morgenen, sovner noen ganger og det er litt flaut hvis alle ser det også , haha. Men i dag er jeg faktisk stolt av meg selv, at jeg klarte og stå opp på den tida og dusje med en gang,hihi.


meg og cody♥

Takk for alle de hyggelige komentarene!♥

bestilit!

heeei♥ baker boller nå, gleder meg til de blir ferdige, hihi (har putta sjokolade i de) de er syyykt svære og kommer til og bli stekt sammen,haha flinka. Istad bestilte jeg almanakken min, gleder meg sykt til den kommer i posten!! Hva har du gjort i helgen?

Dagens kledning

Hey♥ sovet over hos janita i natt, også laget vi jordbær med is og sjokolade, kan legge ut bilder etterpå.
//bukse fra bikbok //  genser fra gina tricot // sko fra kawasaki // veske og skjerf fra H&M//

sorry lite bilde..

Hva syntes du?♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits