Hallo bloggen

heihei, visste ikke hva overskriften kunne være, for jeg har egentlig ikke noe stort og blogge om i dag, hehe. Unskyld for veldig lite blogging, men egentlig så havner jeg jo bare nederst på lista så, det er vel min egen feil. På onsdagen var jeg sammen med søskenbarnet mitt Silje (19), Først dro vi til byen og kikka litt rundt og sånn, fikk ikke kjøpt noe da men, heh, etter det dro vi til hu, der spiste vi middag, og leste litt blogger ogsånn og klokken 5 dro vi på jobben hennes på raddisonblu(?)  vi spilte masse pingpong og tegna , haha. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder fra onsdagen. når jeg kom hjem overnattet jeg hos søskenbarna mine (jon olaf og julie) og i går passet vi hunden dems, den var så søt, jeg klarte aldri og la være og klappe den, ntaaw den var så søt. har ingen nye bilder for tiden men jeg skal få lage et innkjøps inlegg snart, kanskje med video også :-) så vi snakkes i kveld ellernoe da♥

skal du noe spesielt i dag? :-)

Vinn jeffrey campbell sko!

Hei igjen, haha. Jeg bar kikka litt rundt på blogg.no så fant jeg en blogg som het emtwins, det var sinnsykt fin, så så jeg inlegget dems, man kunne vinne jeffrey campbell sko der! fort dere og gå inn på den bloggen og se på den! Dere finner bloggen til Esin Og Evin HER.

 

Skal du delta? :-)

bilder fra ferien

Hallo? endelig hjemme igjen, hjem til internett og tv,haha. Hørte at klokken 18:00 i kveld mister 350.000 internettet, det er helt sprøtt, derfor sjekket jeg om jeg hadde viruset så fort som mulig, så jeg anbefaler dere og sjekke det, hvis den er rød er det virus på dataen din , hvis den er grønn er den helt fin. Du må rette opp i dette før klokken 6 hvis ikke mister du internettet for godt, si det til venner og familie så fort som mulig, du kan sjekke det HER. Så til det jeg egentlig skulle blogge om. Jeg tok en del bilder av hvordan det så ut på hydrostrranda, men ikke fra da vi bada og sånn egentlig, det er noen få bilder, som jeg tenkte og vise her.

På hydrostranda var det sykt fint, skal dit igjen. Det var ganske varmt på onsdag og torsdag,oppe i 27-28 grader tror jeg, det ble også veldig mye gåing ettersom det var eget dusjanlegg lenger bort, og fram og tilbake for og ta klesvasken ogsånn, var også litt langt til brygga og stranda.på hytta var det dårlig vær heletiden, men når vi skulle dra ble det selførgelig solskinn, typisk.. jeg så vel egentlig på tv'n mest, haha, det var ikke så mye og gjør der så, men det var fint der da. i løpet av denne uka og neste skal jeg prøve og få laget en innkjøpsvideo av ting jeg kjøpte på ferien min :)snakkes!

Takk for komentarer i det siste! :-)

På hytta

Heihei dere. Er på hytta nå, kom hit i går. Det er ikke noe fint vær, var ikke det i går heller. Jeg for desverre ikke lagt ut noen bilder siden jeg må blogge på ipaden til goffa(bestefar). Jeg har egnetlig ikke så mye og blogge om nå egentlig, vi har spist vafler,haha. Jo,men når jeg kommer hjem lager jeg nok top lange inlegg håper jeg på, siden jeg skal jo vise dere innkjøpene antageligvis på video også skal jeg vise dere bilder fra hydrostranda og fra her. Skal lade opp pc'n min nå og spille sims, haha, blitt hekta.

Hva har dere gjort i uka?:-)

reiser i morgen

Hei♥ lenge siden jeg har blogget nå, beklager, but now i'm back! i morgen tidlig reiser jeg på ferie, til hydrostranda først, blir der en uke, så drar vi til hytta og blir der en helg. Pakket i en stund nå, når man reiser med meg, blir det fullt i bilen, kan jeg garantere, det er så mye jeg vil ha med meg, kunne hatt med meg rommet mitt jeg , haha. Skal prøve og blogge, men blir nok antagelig ikke før til helgen tror jeg, det er nok ikke internet på hydrostranda. Har vært lite fint vær i dag, men når det først var varmt og fint vær rakk jeg å gå ut og ta noen bilder, før det begynte og blåse, så resten av dagen har det egetlig bare vært regnvær.


(litt uklart)

Det er lillesøsteren min sara og hun er 3 år, for dere som ikke vet det :-) det blir sikkert noen innjøp fra hydrostranda, som jeg kan vise i helgen ellernoe :-) var hos janita i helgen, det ble bare 3 bilder , siden vi egentlig har vært optatte med og spille sims hele helgen, haha, anbefaler det spillet for dere som ikke har det, eer heelt hekta, haha.

Hva skal du i sommerferien? :-)

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Mailen Mathisen

Mailen Mathisen

12, Øyer

jeg tror vennene mine ville beskrivd meg som morsom de ler av det meste jeg sier :) ellers så er jeg glad usæriøs :)

Kategorier

bilder Blogg diverse Header Hår innkjøp inspirasjon interiør Konkurrranse Outfits Samarbeid Sminke ukens spørsmål Videoblogg

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012


hits